Cât timp îi oferi lui Dumnezeu astăzi?

Devoțional zilnice 16 ianuarie 2019

Încrede-te în Domnul din toată inima ta, și nu te bizui pe înțelepciunea ta! Recunoaște-L în toate căile tale, și El îți va netezi cărările. (Proverbe 3:5-6)

 
Te-ai întrebat vreodată dacă reușești zi de zi să cunoști voia lui Dumnezeu cu privire la viața ta?
Permite-mi să-ți pun o întrebare: De câte ori te gândești la Domnul Isus în decursul unei zile? Cred că problema majorității bisericilor din lumea de astăzi este că membrii bisericii se gândesc la Dumnezeu numai în Sabat, iar în rest își trăiesc viețile cu lucruri care le distrag atenția, cu preocupări care îi fac să nu mai fie interesați de voia Domnului atât de mult. 

Vreau să te provoc să începi să îi oferi din timpul tău lui Dumnezeu, iar orice lucru pe care îl faci să îl încredințezi în mâna lui și vei vedea cum te va călăuzi în orice lucru.

Concentrează-ţi atenția asupra lui Dumnezeu în fiecare zi din viața ta!
 

Oana Man, Instructor exploratori, Transilvania de Sud

Ai mai putea citi si aceste materiale:

Frate de sânge cu Iuda Iscarioteanul

  „Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă? Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.” (Luca 6:39) Este Vinerea Mare. Cu peste 2.000 de ani în urmă, un om a luat o decizie în inima sa, care avea să schimbe cursul istoriei, atât a umanităţii, cât și a istoriei sale personale. „Ești o Iudă!” i se spune astăzi celui care repetă greșelile strămoșului său din Israelul antic. Iuda Iscarioteanul, căci despre el vorbim, reprezentant al tipologiei isteţului subversiv și trădător, este condamnat pe vecie să sufere oprobriul istoriei pentru oricât ar ţine ea. Portretul său a părăsit cercul credincioșilor și a intrat în mentalul colectiv, unde nimeni nu caută să îl înţeleagă deplin. Ideea că am putea împărţi trăsături de caracter cu acest personaj care L-a trădat pe Iisus nu încape în imaginaţia colectivă. Nimeni nu vrea să fie ca el sau să aibă prieteni ca el. Cu toate acestea, „umanitatea sa era perfect autentică și este absolut identică cu a noastră, (…) iar personalitatea sa relevă o condiţie mentală foarte similară conștiinţei obișnuite a oamenilor de azi”, apreciază profesorul Uraguchi, de la Universitatea de…

Semnele Timpului.ro