Caută veșnicia

Devoțional zilnic 10 mai 2019

Fiindcă plata păcatului este moartea: dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viața veșnică în Isus Hristos, Domnul nostru. Romani 6:23

„În casa noastră cel mai tensionat moment era atunci când mama raporta lui tata la sfârșit de săptămână când venea acasă de la muncă. Dacă până atunci problemele nu erau rezolvate situația devenea dureroasă, chiar. Asta sa întâmplat într-o zi de Vineri când a venit tata acasă iar eu făcusem o boacănă mare, lovisem un copil care era bolnav. Tata m-a pedepsit aspru datorită situației acelui copil. Mi-a părut rău și am realizat că acel copil putea chiar să moară datorită loviturii primite. Din ziua aceea nu am mai lovit niciodată vreun copil. Te sfătuiesc și pe tine dacă ai făcut ca mine sau mai ai această problemă să îl rogi pe Isus să te ajute să devii in copil blând și pașnic. Mânia poate pricinui moartea, dar blândețea va aduce viața veșnică.

 Angajează-te azi să cauți veșnicia!”

Daniel Daniluc, pastor de tineret Conferința Moldova

Ai mai putea citi si aceste materiale:

Frate de sânge cu Iuda Iscarioteanul

  „Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă? Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.” (Luca 6:39) Este Vinerea Mare. Cu peste 2.000 de ani în urmă, un om a luat o decizie în inima sa, care avea să schimbe cursul istoriei, atât a umanităţii, cât și a istoriei sale personale. „Ești o Iudă!” i se spune astăzi celui care repetă greșelile strămoșului său din Israelul antic. Iuda Iscarioteanul, căci despre el vorbim, reprezentant al tipologiei isteţului subversiv și trădător, este condamnat pe vecie să sufere oprobriul istoriei pentru oricât ar ţine ea. Portretul său a părăsit cercul credincioșilor și a intrat în mentalul colectiv, unde nimeni nu caută să îl înţeleagă deplin. Ideea că am putea împărţi trăsături de caracter cu acest personaj care L-a trădat pe Iisus nu încape în imaginaţia colectivă. Nimeni nu vrea să fie ca el sau să aibă prieteni ca el. Cu toate acestea, „umanitatea sa era perfect autentică și este absolut identică cu a noastră, (…) iar personalitatea sa relevă o condiţie mentală foarte similară conștiinţei obișnuite a oamenilor de azi”, apreciază profesorul Uraguchi, de la Universitatea de…

Semnele Timpului.ro