Conferința moldova

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Conferinta Moldova”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mai aproape de Dumnezeu, mai aproape de oameni!

[/vc_column_text][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”DESPRE NOI” tab_id=”1500302539981-662de204-fb9e”][vc_column_text]Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea este o biserică ce mărturiseşte pe Isus Hristos ca Domn şi Mântuitor. Misiunea Bisericii este de a proclama tuturor oamenilor evanghelia veșnică în contextul mesajului celor trei îngeri ai Apocalipsei.

Află mai mult[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”CONVINGERI” tab_id=”1500302539983-f61ae888-6876″][vc_column_text]Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca fiind singura sursă a credinței noastre. Considerăm mișcarea noastră ca fiind rezultat al convingerii protestante Sola Scriptura – Biblia este singurul standard de credință și practică pentru creștini.

Află mai mult[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”ORGANIZARE” tab_id=”1500302845681-4869ebcc-5dfd”][vc_column_text]Organizarea Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea este de tip reprezentativ. O astfel de formă de organizare bisericească recunoaște autoritatea cu care sunt investiți credincioșii, acționând de la nivelul inferior către cel superior.

Află mai mult[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Info Moldova – știri pentru întreg teritoriul Conferinței Moldova” style=”3d” shape=”square” color=”sky” size=”lg” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-wpforms” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fmoldova.adventist.ro%2Finfomoldova||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]