Proiectul ShoeBox 2019

ShoeBox 2019

Pun mai jos informațiile pe care, cei dintre voi care ați mai participat la edițiile trecute ShoeBox, le cunoașteți deja. Pentru ceilalți, vă rog citiți cu atenție și implicați-vă doar dacă simțiți că vă identificați cu acest proiect și cu ceea ce ne propunem să facem, an de an, din 2007: să punem un zâmbet pe fețele tuturor copiilor cărora reușim, prin bunăvoința voastră, a donatorilor, să le dăruim câte un cadou de Crăciun.


ShoeBox – cadoul din cutia de pantofi reprezintă o încercare minusculă de a face lumea un loc mai frumos. în fiecare an, în preajmă sărbătorilor de Crăciun, când vrem să punem un zâmbet pe chipurile a zeci de mii de copii sărmani din orașele în care locuim.

ShoeBox NU este Moș Crăciun, reni și alte ființe magice, ci este despre oameni care ajută alți oameni, despre altruism și compasiune.

Practic, punem în cutii de pantofi, cadouri pentru copiii defavorizați și ne asigurăm că ajung la ei. Ediția de anul acesta este cea cu numărul 12.

Când se pot aduce cutiile?

Perioada de colectare cutii este 1-15 decembrie 2019. Apoi vom intra în perioada de distribuire: 16-24 decembrie 2019.

Ce pun în cutie?

Începând cu anul 2015 primim în cadrul proiectului ShoeBox – Cadoul din Cutia de Pantofidoar cutii ce conțin lucruri noiFără excepții.

Copiii au între 2 și 18 ani, fete și băieți, deci plănuiți să puneți în cutii lucruri care să li se potrivească vârstei.

Cine sunt beneficiarii cutiilor din proiectul ShoeBox?

De la prima ediție, în 2007, încercăm să ajungem la copiii care nu ar primi altfel nici un cadou de Crăciun.

Copiii beneficiari ai cadourilor din cutiile aduse de voi provin atât din rândul celor instituționalizați cât și din familii cu probleme: financiare, sociale etc. Aflăm despre ei de-a lungul anului, de la voi, cei care ne spuneți despre acești copii.