Ești unic!

Totul este curat pentru cei curați; dar pentru cei necurați și necredincioși, nimic nu este curat: până și mintea și cugetul le sunt spurcate. (Tit 1:15)
Te-ai întrebat vreodată cum poate Dumnezeu să te iubească atât de mult?
Ți-ar simți El lipsa dacă ai fi pierdut pentru totdeauna? Dacă e înconjurat de milioane și milioane de îngeri și de oameni mântuiți, ar observa El dacă nu ai fi acolo?
Tu ești unic. Nu ești doar un trup din carne și oase. Atunci când genele și cromozomii s-au unit pentru a forma structura biologică unică a ființei tale, Dumnezeu nu a folosit un tipar. Nu există nimeni în univers ca tine. Dacă Dumnezeu te pierde, nu are cu cine să te înlocuiască.
O mamă câți copii poate iubi? Unul, doi, cinci? Cine a pus dragoste în inima mamei? Dumnezeu. Capacitatea Lui de a iubi este infinită.
Totul este curat pentru cei curați – aceste cuvinte se referă la toate aspectele vieții. Fiți curați la inimă și la minte.
Dragostea lui Dumnezeu este infinită. Ea este îndeajuns pentru tine și pentru mine.
Vlad Sas, Master Ghid – Conferința Banat

Ai mai putea citi si aceste materiale:

Frate de sânge cu Iuda Iscarioteanul

  „Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă? Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.” (Luca 6:39) Este Vinerea Mare. Cu peste 2.000 de ani în urmă, un om a luat o decizie în inima sa, care avea să schimbe cursul istoriei, atât a umanităţii, cât și a istoriei sale personale. „Ești o Iudă!” i se spune astăzi celui care repetă greșelile strămoșului său din Israelul antic. Iuda Iscarioteanul, căci despre el vorbim, reprezentant al tipologiei isteţului subversiv și trădător, este condamnat pe vecie să sufere oprobriul istoriei pentru oricât ar ţine ea. Portretul său a părăsit cercul credincioșilor și a intrat în mentalul colectiv, unde nimeni nu caută să îl înţeleagă deplin. Ideea că am putea împărţi trăsături de caracter cu acest personaj care L-a trădat pe Iisus nu încape în imaginaţia colectivă. Nimeni nu vrea să fie ca el sau să aibă prieteni ca el. Cu toate acestea, „umanitatea sa era perfect autentică și este absolut identică cu a noastră, (…) iar personalitatea sa relevă o condiţie mentală foarte similară conștiinţei obișnuite a oamenilor de azi”, apreciază profesorul Uraguchi, de la Universitatea de…

Semnele Timpului.ro