2300 de prieteni pe Facebook

Devoțional zilnice 24 ianuarie 2018

„De la răsăritul soarelui până la apusul lui, fie Numele Domnului lăudat.” Psalmul 113:3

Prin harul lui Dumnezeu, astăzi numărăm 2300 de prieteni pe Facebook și dorim să le mulțumim pentru că ne urmăresc și apreciază postările publicate. Vă încurajăm mai departe să ne urmăriți!

Devoționale.ro este un proiect dezvoltat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova și este locul unde, de 2 ani de zile puteți citi în fiecare zi un gând bun pentru suflet. Cele peste 3400 de articole publicate până acum face din Devoționale.ro sursa cea mai importantă de scurte meditații spirituale cu temei biblic din România.

Dorim ca pe fiecare persoană care citește aceste devoționale, Dumnezeu să îmbogățească spiritual și, în cele din urmă să primească „cununa vieții” Apocalipsa 2:10.

Ai mai putea citi si aceste materiale:

Frate de sânge cu Iuda Iscarioteanul

  „Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă? Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.” (Luca 6:39) Este Vinerea Mare. Cu peste 2.000 de ani în urmă, un om a luat o decizie în inima sa, care avea să schimbe cursul istoriei, atât a umanităţii, cât și a istoriei sale personale. „Ești o Iudă!” i se spune astăzi celui care repetă greșelile strămoșului său din Israelul antic. Iuda Iscarioteanul, căci despre el vorbim, reprezentant al tipologiei isteţului subversiv și trădător, este condamnat pe vecie să sufere oprobriul istoriei pentru oricât ar ţine ea. Portretul său a părăsit cercul credincioșilor și a intrat în mentalul colectiv, unde nimeni nu caută să îl înţeleagă deplin. Ideea că am putea împărţi trăsături de caracter cu acest personaj care L-a trădat pe Iisus nu încape în imaginaţia colectivă. Nimeni nu vrea să fie ca el sau să aibă prieteni ca el. Cu toate acestea, „umanitatea sa era perfect autentică și este absolut identică cu a noastră, (…) iar personalitatea sa relevă o condiţie mentală foarte similară conștiinţei obișnuite a oamenilor de azi”, apreciază profesorul Uraguchi, de la Universitatea de…

Semnele Timpului.ro