A fost plătit

Devoțional zilnic 9 mai 2019

Fiindcă plata păcatului este moartea: dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viața veșnică în Isus Hristos, Domnul nostru. Romani 6:23

Trăim într-o lume în care, orice are un anumit preț. Ai vrea să mănânci o înghețată cu ciocolată sau de vanilie cu sirop de ciocolată… la final vei auzii prețul. Sau să zicem că ești în Moll…acolo în orașul tău! Intri într-un magazin de haine; îți dorești o pereche de blugi și un hanorac…le găsești, le încerci și îți vin perfect. Ce rămâne de făcut? 

Mergi cu ele la casă și acolo vei afla plata pentru achiziția ta!

Când ne gândim la păcat, ne dă fiori pe șira spinării când aflăm că se plătește. Dar nici euro nici dolarii sau alte monede, nici toți banii din pușculița strânși de zeci de ani nu ar putea achita plata păcatului. În Biblie este scris: „Plata păcatului este moartea”. Sună dur, dar e adevărat! Se plătește cu viața ta. Să nu fi supărat, exista un Prieten special care îți oferă haina Lui albă, fără pete de păcat. E gratis, ia-o, te ajută să o îmbraci… Isus a plătit cu viața Lui pentru tine și își dorește ca tu să fii fiul Său, pentru că mai are ceva pentru tine: viața veșnică.

Poți veni la Isus așa cum ești și el te va primii! Roagă-L să-ți arate pe unde își face loc păcatul în viața ta, iar El te va ajuta sa fii curat! Îți doresc o viața veșnică cu Isus Hristos!

Ionuț Miholcan, Instructor Exploratori, Baia Mare

Ai mai putea citi si aceste materiale:

Frate de sânge cu Iuda Iscarioteanul

  „Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă? Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.” (Luca 6:39) Este Vinerea Mare. Cu peste 2.000 de ani în urmă, un om a luat o decizie în inima sa, care avea să schimbe cursul istoriei, atât a umanităţii, cât și a istoriei sale personale. „Ești o Iudă!” i se spune astăzi celui care repetă greșelile strămoșului său din Israelul antic. Iuda Iscarioteanul, căci despre el vorbim, reprezentant al tipologiei isteţului subversiv și trădător, este condamnat pe vecie să sufere oprobriul istoriei pentru oricât ar ţine ea. Portretul său a părăsit cercul credincioșilor și a intrat în mentalul colectiv, unde nimeni nu caută să îl înţeleagă deplin. Ideea că am putea împărţi trăsături de caracter cu acest personaj care L-a trădat pe Iisus nu încape în imaginaţia colectivă. Nimeni nu vrea să fie ca el sau să aibă prieteni ca el. Cu toate acestea, „umanitatea sa era perfect autentică și este absolut identică cu a noastră, (…) iar personalitatea sa relevă o condiţie mentală foarte similară conștiinţei obișnuite a oamenilor de azi”, apreciază profesorul Uraguchi, de la Universitatea de…

Semnele Timpului.ro