ADMINISTRAREA CREȘTINĂ A VIEȚII

ORGANIZARE 17 iulie 2017

Prezentarea Departamentului Administrarea Crestina a Vietii

Departamentul Administrarea Creştină a Vieţii a fost organizat pentru susţinerea membrilor în a deveni ispravnici adevăraţi şi pentru aplicarea planului lui Dumnezeu de dăruire sistematică în întreaga biserică. Din moment ce responsabilitatea isprăvniciei presupune organizarea corectă a întregii vieţi, conceptele ei încurajează grija atentă faţă de templul trupului, buna folosire a timpului, a capacităţilor şi mijloacelor materiale. Departamentul acordă asistenţă în planificarea şi organizarea resurselor bisericii cu scopul unei lucrări complete. Obiectivele ei spirituale şi financiare sunt cuprinse în următoarea declaraţie: „Atunci când ei se vor trezi şi vor înălţa rugăciuni către Dumnezeu, când vor depune toate energiile şi mijloacele lor la picioarele lui Isus, cauza adevărului va triumfa”. (Mărturii, vol. 4, pag. 475)

Responsabilul Departamentului Administrarea Creştină a Vieţii este ales de Biserică pe baza capacităţii de a pune în aplicare ideile şi obiectivele trasate de Departamentul Administrarea Creştină a Vieţii şi trebuie să aibă următoarele calităţi:

  1. să fie un conducător spiritual,
  2. să practice principiile administrării creştine a vieţii,
  3. să aibă o bună înţelegere cu privire la programul spiritual şi financiar al bisericii,
  4. să fie dispus să consacre timpul necesar planificării, organizării şi conducerii în domeniile de responsabilitate

Echipa Departamentului Administrarea Creștină a Vieții

Eduard Călugăru – Director
Telefon:021.2690338
Fax: 021.2690340
Email: trezorier (@) adventist.ro

Cristina Dumitraş – Asistent Director
Telefon: 021.2690338
Email: trezorier (@) adventist.ro

Ai mai putea citi si aceste materiale:

Frate de sânge cu Iuda Iscarioteanul

  „Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă? Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.” (Luca 6:39) Este Vinerea Mare. Cu peste 2.000 de ani în urmă, un om a luat o decizie în inima sa, care avea să schimbe cursul istoriei, atât a umanităţii, cât și a istoriei sale personale. „Ești o Iudă!” i se spune astăzi celui care repetă greșelile strămoșului său din Israelul antic. Iuda Iscarioteanul, căci despre el vorbim, reprezentant al tipologiei isteţului subversiv și trădător, este condamnat pe vecie să sufere oprobriul istoriei pentru oricât ar ţine ea. Portretul său a părăsit cercul credincioșilor și a intrat în mentalul colectiv, unde nimeni nu caută să îl înţeleagă deplin. Ideea că am putea împărţi trăsături de caracter cu acest personaj care L-a trădat pe Iisus nu încape în imaginaţia colectivă. Nimeni nu vrea să fie ca el sau să aibă prieteni ca el. Cu toate acestea, „umanitatea sa era perfect autentică și este absolut identică cu a noastră, (…) iar personalitatea sa relevă o condiţie mentală foarte similară conștiinţei obișnuite a oamenilor de azi”, apreciază profesorul Uraguchi, de la Universitatea de…

Semnele Timpului.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *