Devoțional zilnic

Alege

Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos! 1 Timotei 2:5

Atunci când primeşti un test la şcoală ai de făcut multe alegeri pentru a da răspunsul corect. Trăim într-o lume în care zilnic trebuie să facem alegeri, iar alegerile spirituale sunt şi mai importante.

Multă vreme oamenii au crezut că dacă vrei să ajungi la Dumnezeu, ai mai multe lucruri pe care trebuie să le faci. Și astfel s-au adăugat multe reguli, iar simpla credință în Isus s-a pierdut.

Există grupuri care afirmă că nu te poți ruga singur, că trebuie să te rogi prin intermediul lor pentru a ajunge la Dumnezeu. Textul acesta ne învață că există un singur Dumnezeu și un singur drum care duce la El. 

Ca mediator, Isus este singura persoană care poate să rezolve conflictul tău de neascultare față de Dumnezeu. De ce numai Isus? Simplu: deoarece El A PLĂTIT PREȚUL IERTĂRII păcatului.

Mai mult decât atât, deşi este divin, ISUS ESTE DE NATURĂ UMANĂ şi te poate înţelege căci a învins ispite cu care te confrunţi şi tu azi.

Isus este Dumnezeu. El a devenit om și stă între Dumnezeu și om. El este singurul care poate aduce oameni la Dumnezeu și el este singurul care LA ADUS PE DUMNEZEU LA OM. Isus singur – nu există mai multe alegeri. 

Alege-L şi azi să te reprezinte înainte lui Dumnezeu.

Gusti Angheluţă, director exploratori