Devoțional zilnice

Briceagul multifuncțional

Briceagul multifuncţional este un alt obiect care merită să fie pus în trusa de supravieţuire.
Acest obiectul este o unealta nespecializata, dar bună la toate!

Briceagul acesta a fost creat cu scopul de a oferi o serie de unelte funcționale de mare ajutor, dar care luate și cărate separat, ar cântări mult și ar ocupa mult spațiu.

Încearcă să îți imaginezi cum este mersul printr-o zonă sălbatică și accidentată având asupra ta un cuțit, un clește tip patent, un fierăstrău, o forfecuță, o unealtă de găurit, un aparat de deschis conserve, o daltă, o șurubelniță, o pilă și lista poate continua. Ei bine, toate acestea și multe altele se pot găsi astfel într-un singur obiect.

Evident, mini-fierăstrăul său nu va tăia niciodată precum unul standard, nici celelalte mini-unelte ascunse în mânerele voluminoase nu vor avea funcționalitatea obiectelor în mărime reală pe care le înlocuiesc, dar briceagul multifuncțional și-a dovedit de nenumărate ori utilitatea. Oricum, pentru soluții pe termen scurt, sau improvizații de moment, care însă ne pot salva din încurcături mari, acest obiect se califica pentru onoarea de a sta în rucsac-ul tău!

Domnul Isus te poate ajuta în multe privințe ale vieții tale practice zilnice. Ia-L cu tine peste tot și cere-I sprijinul în orice împrejurare.

Dumnezeu este sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi. Psalmul 46:1

Gusti Angheluță, Director Exploratori, Conferința Oltenia