Campionatul de Bine – ultimele 3 zile

Gandul zilei 17 februarie 2018

Campionatul de Bine, în care ADRA România este finalistă, se apropie de încheiere. Campania se va desfășura până pe data de 19 Februarie timp în care se vor putea realiza donații pentru achiziționarea ambulanței, în cadrul proiectului ADRA ”Speranță pentru imigranți”.

În prezent, ADRA România se poziționează pe locul 6, iar pentru a fi câștigători este necesar să se poziționeze în primele 3 locuri ale clasamentului. Împreună vom reuși. Mai sunt 3 zile în care poți dona pentru a susține achiziționarea unei ambulanțe pentru spitalul ADRA din Irak. Donează acum pentru ambulanța ADRA accesând următorul link:

https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Sustine-si-tu-primul-spital-de-refugiati

Conform regulamentului campaniei, vor fi declarate câștigătoare și premiate primele trei proiecte cu cel mai mare scor final. În calculul scorului final se ia suma totală strânsă din donații și numărul total de donatori distincți pe tot parcursul Campionatului de Bine 2017. Donatorul distinct este considerat persoana care face cel puțin o donație într-una dintre etape. Premiile vor consta în dublarea sumelor atrase de participanți de la donatori în cadrul Campionatului de Bine, până în limita a 5.000 de euro.

 

Detalii despre campania ADRA puteți regăsi accesând următorul link:

7 lei pentru ambulanța ADRA

ADRA România

Ai mai putea citi si aceste materiale:

Frate de sânge cu Iuda Iscarioteanul

  „Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă? Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.” (Luca 6:39) Este Vinerea Mare. Cu peste 2.000 de ani în urmă, un om a luat o decizie în inima sa, care avea să schimbe cursul istoriei, atât a umanităţii, cât și a istoriei sale personale. „Ești o Iudă!” i se spune astăzi celui care repetă greșelile strămoșului său din Israelul antic. Iuda Iscarioteanul, căci despre el vorbim, reprezentant al tipologiei isteţului subversiv și trădător, este condamnat pe vecie să sufere oprobriul istoriei pentru oricât ar ţine ea. Portretul său a părăsit cercul credincioșilor și a intrat în mentalul colectiv, unde nimeni nu caută să îl înţeleagă deplin. Ideea că am putea împărţi trăsături de caracter cu acest personaj care L-a trădat pe Iisus nu încape în imaginaţia colectivă. Nimeni nu vrea să fie ca el sau să aibă prieteni ca el. Cu toate acestea, „umanitatea sa era perfect autentică și este absolut identică cu a noastră, (…) iar personalitatea sa relevă o condiţie mentală foarte similară conștiinţei obișnuite a oamenilor de azi”, apreciază profesorul Uraguchi, de la Universitatea de…

Semnele Timpului.ro