Cereri de rugăciune 13 august 2021

Matei 24:42 ” Vegheați dar, pentru că nu știți în ce zi va veni Domnul nostru.”

Evenimentele din jurul nostru sunt semne clare ale hotărâtei reveniri a Domnului Hristos. In aceste ultime zile ale istoriei pământului, Isus-Marele Preot, ne invită să ne deschidem inimile in vederea orei judecății. Mesajul final al Apocalipsei declară acestei lumi: Apoc.14:7″ Temeți-va de Dumnezeu și dați-I slavă, căci a venit ceasul judecății Lui..”

In armonie cu sanctuarul ceresc inimile noastre trebuie să fie curățate de tot ce ne desparte de Isus. Noi vom fi curățați de Duhul Sfânt, pregătindu-ne pentru a fi umpluți cu ploaia târzie promisă pentru a încheia lucrarea. Singurul mijloc de a fi gata pentru a doua venire a lui Isus este de a ne pregăti azi și a rămâne gata mâine. Să ne rugăm azi pentru:

  1. A trăi o experiență personală cu Duhul Sfânt. Să cerem un botez proaspăt care să împlinească toate nevoile noastre spirituale.
  2. Să fim o binecuvântare pentru alții. Vă propun azi să ne rugăm pentru toți cei care îi vom întâlni. Fie în piață, in călătorie, la locul de muncă, spune o rugăciune scurtă în gând in care ceri salvarea celui din fața ta. Cere ca Duhul Sfânt să schimbe traiectoria vieții lui, cere ca sângele lui Isus să-l curețe de păcate, ca Domnul să binecuvânteze acea persoană cu ce știe El că are nevoie.
  3. Pentru familia lui Stéphane cu 3 copii in care 2 sunt handicapați, fără resurse financiare, cu probleme administrative. Ne cere să ne rugăm să nu tremure și să rămână atașați de Hristos prin aceste văi adânci ale drumului spre cer.
  4. Pentru cei bolnavi, pentru Alma, Dana, Denisa, Stelian, Carmen diagnosticată cu cancer ovarian, Ilinca, Alina, cei bolnavi de Covid și în special care sunt intubați la ATI. Chris așteaptă azi stabilirea unui diagnostic si soluții. Să stăruim pentru înțelepciune din partea medicului si credință în Marele Vindecător.
  5. Pentru cei bolnavi spiritual. Sorin, Iulian Popescu si cei doi copii Andrei și Ema. S-a cerut sprijin în rugăciune să se întoarcă la Dumnezeu. Sunt mulți care luptă cu povara păcatului, care trec prin încercări sau sunt descurajați. Pentru copiii noștri și tineretul bisericii. Este vremea să cerem de la Domnul stăruitor să intervină cât mai este încă har.
  6. Pentru colportori și activitatea lor. Este nevoie de  rugăciune  stăruitoare!! Sunt suflete  ce  caută  salvarea, care au nevoie  de călăuzire!!

O zi de pregătire binecuvântată! să trăim pentru Hristos minut cu minut, ceas de ceas, zi de zi! Maranatha!

Articolul Cereri de rugăciune 13 august 2021 apare prima dată în Redesteptare si reforma.

Ai mai putea citi si aceste materiale:

Frate de sânge cu Iuda Iscarioteanul

  „Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă? Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.” (Luca 6:39) Este Vinerea Mare. Cu peste 2.000 de ani în urmă, un om a luat o decizie în inima sa, care avea să schimbe cursul istoriei, atât a umanităţii, cât și a istoriei sale personale. „Ești o Iudă!” i se spune astăzi celui care repetă greșelile strămoșului său din Israelul antic. Iuda Iscarioteanul, căci despre el vorbim, reprezentant al tipologiei isteţului subversiv și trădător, este condamnat pe vecie să sufere oprobriul istoriei pentru oricât ar ţine ea. Portretul său a părăsit cercul credincioșilor și a intrat în mentalul colectiv, unde nimeni nu caută să îl înţeleagă deplin. Ideea că am putea împărţi trăsături de caracter cu acest personaj care L-a trădat pe Iisus nu încape în imaginaţia colectivă. Nimeni nu vrea să fie ca el sau să aibă prieteni ca el. Cu toate acestea, „umanitatea sa era perfect autentică și este absolut identică cu a noastră, (…) iar personalitatea sa relevă o condiţie mentală foarte similară conștiinţei obișnuite a oamenilor de azi”, apreciază profesorul Uraguchi, de la Universitatea de…

Semnele Timpului.ro