Cererile de rugăciune ale Bisericii Mondiale

6 – 12 august 2021

  • Rugați-vă pentru participanții la convenția ASI (Asociația pentru Suport și Inițiativă) care are loc în Orlando, Florida, în acest weekend. Rugați-vă pentru numeroasele misiuni și lucrători din biserica noastră care se auto-susțin și pentru ca tot mai mulți să simtă chemarea la „Voi merge” și să slujească.
  • Rugați-vă pentru cei care și-au pierdut recent pe cei dragi, fie prin Covid, incendii, boli terminale sau alte incidente nefericite. Rugați-vă ca Dumnezeu să-i mângâie pe copiii Săi și să continuăm să ne uităm în sus, bucurându-ne în fericita noastră nădejde.
  • Rugați-vă pentru credincioșii din Myanmar. Condițiile încă se deteriorează! Armata a eliberat 23.000 de prizonieri și le-a dat bani pentru a teroriza populația pentru a-i aduce în supunere față de militarii aflați în control.
  • Rugați-vă pentru poporul Sunda. Fermieri într-o zonă cunoscută sub numele de „coșul cu orez” din Indonezia, cei 38.495.000 de Sunda din Java de Vest sunt un popor deschis și prietenos. Cu toate acestea, mai puțin de 0,5% dintre ei sunt creștini. Stăruiți cu noi în rugăciune ca acest grup mare de oameni să cunoască pe Isus și dragostea Lui pentru toți oamenii.
Traducere: Adina Păltineanu
 
 

Articolul Cererile de rugăciune ale Bisericii Mondiale apare prima dată în Redesteptare si reforma.

Ai mai putea citi si aceste materiale:

Frate de sânge cu Iuda Iscarioteanul

  „Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă? Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.” (Luca 6:39) Este Vinerea Mare. Cu peste 2.000 de ani în urmă, un om a luat o decizie în inima sa, care avea să schimbe cursul istoriei, atât a umanităţii, cât și a istoriei sale personale. „Ești o Iudă!” i se spune astăzi celui care repetă greșelile strămoșului său din Israelul antic. Iuda Iscarioteanul, căci despre el vorbim, reprezentant al tipologiei isteţului subversiv și trădător, este condamnat pe vecie să sufere oprobriul istoriei pentru oricât ar ţine ea. Portretul său a părăsit cercul credincioșilor și a intrat în mentalul colectiv, unde nimeni nu caută să îl înţeleagă deplin. Ideea că am putea împărţi trăsături de caracter cu acest personaj care L-a trădat pe Iisus nu încape în imaginaţia colectivă. Nimeni nu vrea să fie ca el sau să aibă prieteni ca el. Cu toate acestea, „umanitatea sa era perfect autentică și este absolut identică cu a noastră, (…) iar personalitatea sa relevă o condiţie mentală foarte similară conștiinţei obișnuite a oamenilor de azi”, apreciază profesorul Uraguchi, de la Universitatea de…

Semnele Timpului.ro