El bate!

Devoțional zilnic

Iată Eu stau la ușă, și bat. Dacă aude cineva glasul meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine. Apocalipsa 3:20

Bună dimineața! Auzi bătăi în ușă? Oare acestea te-au trezit!? Te dai jos din pat, cu ochii întredeschiși, mergi spre ușă… Parcă de acolo se aude ciocănitul…si cum te apropii, se aude tot mai tare! Te întrebi oare cine sa fie la ora asta? Te uiți pe vizor si acolo se afla cel mai bun Prieten al tău.

Azi Isus a venit la tine și vrea să-ți ofere toate binecuvântările Sale. Te iubește atât de mult încât nu vrea să te piardă! În fiecare zi El se gândește la tine și chiar acum îți face o vizită… Se află lângă tine in timp ce citești aceste rânduri.

Poți sa alegi, deschizi sau mai lași să bată… poate se va plictisi și va pleca. Isus dorește să intre în inima ta și poate curăța orice urmă de răutate din ea. Funcționează doar dacă ii deschizi. El nu va forța ușa ci așteaptă răbdător să I se deschidă.

De ai ceva probleme sau sunt anumite lucruri care te despart de El spune-le lui Isus în rugăciune sau mai bine invita-L înăuntru și poți să-i spui totul la cină… El te va ajuta cu toată puterea lui! 

Te-ai gândit? Deschizi…?!

Ionuț Miholcan, Instructori Exploratori Baia Mare

Ai mai putea citi si aceste materiale:

Frate de sânge cu Iuda Iscarioteanul

  „Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă? Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.” (Luca 6:39) Este Vinerea Mare. Cu peste 2.000 de ani în urmă, un om a luat o decizie în inima sa, care avea să schimbe cursul istoriei, atât a umanităţii, cât și a istoriei sale personale. „Ești o Iudă!” i se spune astăzi celui care repetă greșelile strămoșului său din Israelul antic. Iuda Iscarioteanul, căci despre el vorbim, reprezentant al tipologiei isteţului subversiv și trădător, este condamnat pe vecie să sufere oprobriul istoriei pentru oricât ar ţine ea. Portretul său a părăsit cercul credincioșilor și a intrat în mentalul colectiv, unde nimeni nu caută să îl înţeleagă deplin. Ideea că am putea împărţi trăsături de caracter cu acest personaj care L-a trădat pe Iisus nu încape în imaginaţia colectivă. Nimeni nu vrea să fie ca el sau să aibă prieteni ca el. Cu toate acestea, „umanitatea sa era perfect autentică și este absolut identică cu a noastră, (…) iar personalitatea sa relevă o condiţie mentală foarte similară conștiinţei obișnuite a oamenilor de azi”, apreciază profesorul Uraguchi, de la Universitatea de…

Semnele Timpului.ro
Leave a CommentSubmit