Devoțional zilnic

Făgăduința pentru azi – 12 martie

„El înalţă pe cei smeriţi şi izbăveşte pe cei necăjiţi.” – Iov 5:11

Robert Timm şi John Cooke au zburat 64 de zile, 22 de ore, 19 minute şi 5 secunde cu avionul lor Cessna 172 Hacienda, de pe 4 decembrie 1958 până pe 7 februarie 1959. Au decolat şi au aterizat în acelaşi loc, după ce au acoperit o distanţă echivalentă cu înconjurul lumii de şase ori, alimentându-se cu combustibil în aer. Pentru acea dată, performanța lor a fost incredibilă, considerată imposibilă de către foarte mulți observatori şi comentatori.

Ni s-a întâmplat să vedem oameni căzuți sub povara păcatului, a suferinței sau a pierderilor materiale. E posibil să-i fi considerat pe acei oameni irecuperabili, imposibil de ridicat din prăpastia căderii lor. Poate chiar tu ai avut o asemenea experiență şi credeai că ridicarea este imposibilă. Ei bine, tot ochii noştri au văzut cum o forță invizibilă i-a scos la lumină pe cei ce păreau imposibil de ridicat. Poate vedem chiar astăzi zborul unora care păreau că şi-au frânt pentru totdeauna aripile. Este un motiv să sperăm şi să credem că la Dumnezeu totul este posibil.

Provocare

Ai vreun coleg sau o colegă care a suferit o cădere atât de adâncă, încât acum pare că nu mai e nicio speranță. Fii astăzi un mesager al încurajării, vizitează şi ajută cu orice ai posibilitatea.