Devoțional zilnic

Făgăduința pentru azi – 24 februarie

„Eu îţi şterg fărădelegile ca un nor şi păcatele, ca o ceaţă; întoarce-te la Mine, căci Eu te-am răscumpărat.” – Isaia 44:22

Cartoful. În afară de gustul excelent al cartofilor copţi felii sau într-o folie de aluminiu, această plantă face minuni în cazul arsurilor uşoare, dar dureroase. Se pune o felie de cartof pe arsură şi rezultatul va fi o considerabilă uşurare. Cartoful este foarte eficient în tratarea afecțiunilor survenite de la flama aparatului de sudură sau în cazul unor vânătăi apărute în urma loviturilor. Cartoful crud şi răzuit se foloseşte pentru ameliorarea febrei şi a durerilor de cap. Este deci un aliment cu foarte multe valențe terapeutice.

Prețul pe care l-a plătit Isus pentru noi este unul inestimabil. Sângele Lui nu doar că a plătit costul păcatului nostru, ci ne şi vindecă de boala păcatului existentă în ființa noastră. Când mâncăm pâinea de la cină şi bem vinul nefermentat, nu facem altceva decât să acceptăm simbolic intervenția curățitoare a jertfei Lui în dreptul nostru. Cei care nu au un legământ oficial cu Dumnezeu pot accepta simbolic ispăşirea făcută de El. Fără acest lucru, nu există iertare.

Provocare

Stai şi meditează la păcatele tale. Pleacă-te pe genunchi şi mărturiseşte pe nume fiecare păcat. Isus promite iertare deplină.