Gânduri de pace şi iubire

Devoțional zilnic

Căci Eu știu gândurile, pe cari le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde. Ieremia 29:11

Un ofițer de marină, a fost numit, acum câţiva ani, căpetenie peste o insulă, în Oceanul Pacific.

A plecat imediat cu familia sa să-și ia locul în primire.Pe când plutea pe mare a început o furtună groaznică,. Toți se credeau pierduţi. Singurul care își păstra cumpătul era ofițerul. Liniştea lui uimitoare a izbit-o puternic şi pe soția sa care n-a mai putut să se stăpânească şi i-a spus dojenitor.

– Dacă ne-ai iubi mai mult, pe mine şi pe copilașii noștri, n-ai rămâne aşa de nepăsător în fata primejdiilor care ne pândesc!

Ofițerul nu răspunse, dar, coborând în odăiţa lui, s-a întors îndată ţinând în mâna spada sa.

A chemat-o pe soție și uitându-se încruntat la ea, a apropiat vârful spadei de pieptul ei. Biata femeie îngrozită a început să tremure din tot trupul… Dar groaza ei nu a durat mult, încetul cu încetul a început să surâdă.

– Cum poţi să râzi, îi zise atunci bărbatul ei, când vârful unei spade se sprijină pe pieptul tău? Nu îţi e frică?

– Frica, mie? Când ştiu că mânerul acestei spade e în mâna bărbatului meu? Nu ştiu eu cât mă iubeşte..!?

– Ei bine, atunci cum vrei tu să-mi fie mie frică de această furtună? Ea e în mâna Părintelui meu ceresc, care mă iubeşte şi mai mult decât te iubesc eu, deși te iubesc atât de mult!

Vezi tu… Dumnezeu este IUBIRE

Domnul are faţă de noi doar gânduri de pace, dragoste şi bunătate. Dragostea vine din Divinitate,Lăsa-te iubit şi condus de cel mai iubitor Tată!!

Todoran Luminiţa, Intructor exploratori, Tr.Sud

Ai mai putea citi si aceste materiale:

Frate de sânge cu Iuda Iscarioteanul

  „Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă? Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.” (Luca 6:39) Este Vinerea Mare. Cu peste 2.000 de ani în urmă, un om a luat o decizie în inima sa, care avea să schimbe cursul istoriei, atât a umanităţii, cât și a istoriei sale personale. „Ești o Iudă!” i se spune astăzi celui care repetă greșelile strămoșului său din Israelul antic. Iuda Iscarioteanul, căci despre el vorbim, reprezentant al tipologiei isteţului subversiv și trădător, este condamnat pe vecie să sufere oprobriul istoriei pentru oricât ar ţine ea. Portretul său a părăsit cercul credincioșilor și a intrat în mentalul colectiv, unde nimeni nu caută să îl înţeleagă deplin. Ideea că am putea împărţi trăsături de caracter cu acest personaj care L-a trădat pe Iisus nu încape în imaginaţia colectivă. Nimeni nu vrea să fie ca el sau să aibă prieteni ca el. Cu toate acestea, „umanitatea sa era perfect autentică și este absolut identică cu a noastră, (…) iar personalitatea sa relevă o condiţie mentală foarte similară conștiinţei obișnuite a oamenilor de azi”, apreciază profesorul Uraguchi, de la Universitatea de…

Semnele Timpului.ro
Leave a CommentSubmit