In memoriam, Filip Cristian

Gandul zilei 28 ianuarie 2018

Echipa ADRA România a primit cu tristețe vestea morții lui Filip Cristian. Ne exprimăm profundul regret pentru pierderea suferită de familia Filip și adresăm sincere condoleanțe întregii familii și multă putere în aceste momente grele.

”Prin intermediul ADRA România, doresc să mulțumesc tuturor susținătorilor din toți acești ani pentru ce ați făcut pentru Cristian și pentru noi. Pe unii îi cunosc pe alți nu. Ați fost alături de fiul nostru și ați răspuns întotdeauna cu promptitudine cererii de ajutor. Vă mulțumim din suflet că ați înțeles mesajul nostru, pentru că ne-ați înțeles. Am luptat cât am putut. În acest moment greu, familia noastră își exprimă mulțumirea încă o dată pentru ceea ce ați făcut pentru băiatul nostru. Atât eu, cât și Cristian atât de mult ne-am dorit și am sperat să revenim în cadrul unei emisiuni ADRA la Speranța TV și să vă mulțumim, însă acum Cristian nu mai este. Este un moment nespus de greu pentru familia mea” a declarat Nicolae Filip, tatăl lui Cristian Filip.

Vă mulțumim tuturor celor care v-ați implicat alături de ADRA România în susținerea financiară a intervențiilor medicale pentru Cristian.

Ceremonia de înmormântare va avea loc duminică, 28 Ianuarie 2018, ora 12:00, în orașul Brăila, județul Brăila, la Cimitirul Sfântul Constantin.

ADRA România

Din toata inima – Filip Cristian are nevoie de ajutor – Emanuel Chiru, Nicu Filip, Andrei Bogdan – 13.02.2016

Ai mai putea citi si aceste materiale:

Frate de sânge cu Iuda Iscarioteanul

  „Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă? Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.” (Luca 6:39) Este Vinerea Mare. Cu peste 2.000 de ani în urmă, un om a luat o decizie în inima sa, care avea să schimbe cursul istoriei, atât a umanităţii, cât și a istoriei sale personale. „Ești o Iudă!” i se spune astăzi celui care repetă greșelile strămoșului său din Israelul antic. Iuda Iscarioteanul, căci despre el vorbim, reprezentant al tipologiei isteţului subversiv și trădător, este condamnat pe vecie să sufere oprobriul istoriei pentru oricât ar ţine ea. Portretul său a părăsit cercul credincioșilor și a intrat în mentalul colectiv, unde nimeni nu caută să îl înţeleagă deplin. Ideea că am putea împărţi trăsături de caracter cu acest personaj care L-a trădat pe Iisus nu încape în imaginaţia colectivă. Nimeni nu vrea să fie ca el sau să aibă prieteni ca el. Cu toate acestea, „umanitatea sa era perfect autentică și este absolut identică cu a noastră, (…) iar personalitatea sa relevă o condiţie mentală foarte similară conștiinţei obișnuite a oamenilor de azi”, apreciază profesorul Uraguchi, de la Universitatea de…

Semnele Timpului.ro