LA MULȚI ANI 2018!

Gandul zilei 31 decembrie 2017

În numele echipei ADRA România vă rugăm să primiți, DIN TOATĂ INIMA la ceas aniversar, un călduros LA MULȚI ANI și în 2018!

Permiteți-ne să vă facem cunoștință cu cei care, în diferite locuri, au pus umărul și au coordonat atât de frumos proiectele ADRA, conducându-se după motoul ”Schimbă o viață și vei schimba lumea!”. Ei sunt parte a echipei ”Agenției Adventiste pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România”. Este munca lor, iar realizările nu ar fi fost posibile fără ajutorul lui Dumnezeu și fără sprijinul dumneavoastră.

În această ocazie, dorim să vă aducem mulțumirea noastră pentru frumoasa colaborare din anul 2017, pentru țintele pe care le-am atins împreună și pentru bucuria izvorâtă din ajutorul oferit oamenilor pentru care lucrăm. Împreună am sprijinit familii numeroase, am susținut educația, am oferit reabilitare, am șters lacrimi, am construit poduri, am clădit un viitor mai bun, am reclădit speranța și am acordat primul ajutor.

Ne amintim cu drag de momente în care am trăit împreună atât de multe clipe frumoase. Anul 2017 a fost un an bogat și pentru ADRA România. Amintim cele 2 premii I câștigate de ADRA România, care ne-au onorat nespus: premiul I primit în primăvară la Gala Societății Civile și premiul I primit în iarnă la Gala Solidarității Internaționale GLOBUE 2017 ”pentru contribuția la sporirea solidarității globale și la crearea unei lumi mai bune”.

Ne bucurăm împreună de aceste recunoașteri publice din anul trecut. Aceste premii care ne onorează reprezintă pentru ADRA România o mare bucurie, dar și o responsabilitate în vederea implementării cu succes a tuturor proiectelor. Faptul că, pe baza implicării active, echipa ADRA România este apreciată la o scară așa de mare nu poate decât să ne bucure. Ne dorim ca și pe viitor să iubim oamenii așa cum am fost învățați de către Întemeietorul creștinismului.

La final de an, avem bucuria de a vă mulțumi pentru că ați fost alături de ADRA România și în anul trecut. Împreună am avut binecuvântarea de a fi de folos semenilor noștri și vă suntem recunoscători pentru lucrul acesta. Gândurile noastre din inimă se unesc cu sincere urări de sănătate, bucurie, liniște sufletească, ani buni și clipe binecuvântate împreună cu cei dragi!

Vă mulțumim pentru tot ceea ce am putut să facem împreună până acum. Vă dorim ce este mai bun și mai frumos pentru zilele acestea. Vă mulțumim pentru că ne primiți în casele dumneavoastră, vă mulțumim pentru că ne primiți în inima dumneavoastră! Pentru noi, lucrul aceasta înseamnă atât de mult!

Privind spre viitor, putem spune că ADRA România continuă implementarea proiectelor prin care aduce dezvoltare și schimbare! Pentru această perioadă, împreună credem că putem face mult mai mult într-un timp atât de scurt! Vă mulțumim pentru că, deși nu vă cerem și deși nu ne promiteți, veți fi lângă noi și ne veți ajuta să lucrăm cu mult mai mult drag la ADRA România!

Pentru anul care urmează, credința în Dumnezeu, dragostea pentru oameni și integritatea dorim să fie principii care să ne însoțească. Bunul Dumnezeu să ne dăruiască aspirații înalte și anul care urmează să fie și mai bogat în proiecte comune, plin de împliniri!

Dorim să fim mai aproape de Dumnezeu și mai aproape unul de altul. Vă rugăm să primiți, prețuirea noastră și răsplata de sus! Vă urăm clipe binecuvântate împreună cu cei dragi!

La mulți ani!

Cu prețuire,

ADRA România

Ai mai putea citi si aceste materiale:

Frate de sânge cu Iuda Iscarioteanul

  „Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă? Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.” (Luca 6:39) Este Vinerea Mare. Cu peste 2.000 de ani în urmă, un om a luat o decizie în inima sa, care avea să schimbe cursul istoriei, atât a umanităţii, cât și a istoriei sale personale. „Ești o Iudă!” i se spune astăzi celui care repetă greșelile strămoșului său din Israelul antic. Iuda Iscarioteanul, căci despre el vorbim, reprezentant al tipologiei isteţului subversiv și trădător, este condamnat pe vecie să sufere oprobriul istoriei pentru oricât ar ţine ea. Portretul său a părăsit cercul credincioșilor și a intrat în mentalul colectiv, unde nimeni nu caută să îl înţeleagă deplin. Ideea că am putea împărţi trăsături de caracter cu acest personaj care L-a trădat pe Iisus nu încape în imaginaţia colectivă. Nimeni nu vrea să fie ca el sau să aibă prieteni ca el. Cu toate acestea, „umanitatea sa era perfect autentică și este absolut identică cu a noastră, (…) iar personalitatea sa relevă o condiţie mentală foarte similară conștiinţei obișnuite a oamenilor de azi”, apreciază profesorul Uraguchi, de la Universitatea de…

Semnele Timpului.ro