Managerul de vise

Devoțional zilnic 16 aprilie 2019

La început era Cuvântul, și Cuvântul era cu Dumnezeu, și Cuvântul era Dumnezeu. El era la început cu Dumnezeu. Toate lucrurile au fost făcute prin El; și nimic din ce a fost făcut, n-a fost făcut fără El. În El era viața, și viața era lumina oamenilor. Ioan 1:1-4

Sunt convins că îți dorești să devii un om de succes, te visezi manager sau cel puțin director într-un departament important al unei mari companii. Îți place să crezi că vei ajunge o persoană respectată în societate și toți prietenii tăi de acum te vor privii cu apreciere și respect.

Partenerul tău de viață este cel mai frumos și de succes personaj din peisajul cunoscut ție, iar casa ta va fi una apreciată de toți.

Ce vis plăcut, oare cum îl pot aduce în viața mea? Pentru că la orice lucru contează cum începi, așa-i? Dacă vei începe bine, atunci totul va fi perfect. Și din câte înțeleg tu ești chiar la momentul potrivit, este momentul începutului, momentul în care îți creezi un drum în viață.

Care sunt acele secrete de care trebuie să ții cont pentru ca visele tale să devină realitate? Foarte mulți specialiști spun că atitudinea este totul. Dar gândește-te, un medic cu o atitudine bună dar fără studiile necesare, ar putea face greșeli fatale. 

Asta înseamnă că atitudinea potrivită însoțită de abilități pe măsură și multă muncă este calea către succes. Să fie oare de ajuns?

Mai adaug un ingredient foarte important, pentru că tu ești la început de viață, și vrei să ai succes, te rog nu uita să-l iei cu tine pe Dumnezeu. 

Astăzi, la început de zi, invită-L pe Dumnezeu să meargă cu tine. Și te rog, fă asta în fiecare zi….și îți garantez că vei atinge succesul!

Claudiu Țepuș, pastor tineret Conferința Muntenia

Ai mai putea citi si aceste materiale:

Frate de sânge cu Iuda Iscarioteanul

  „Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă? Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.” (Luca 6:39) Este Vinerea Mare. Cu peste 2.000 de ani în urmă, un om a luat o decizie în inima sa, care avea să schimbe cursul istoriei, atât a umanităţii, cât și a istoriei sale personale. „Ești o Iudă!” i se spune astăzi celui care repetă greșelile strămoșului său din Israelul antic. Iuda Iscarioteanul, căci despre el vorbim, reprezentant al tipologiei isteţului subversiv și trădător, este condamnat pe vecie să sufere oprobriul istoriei pentru oricât ar ţine ea. Portretul său a părăsit cercul credincioșilor și a intrat în mentalul colectiv, unde nimeni nu caută să îl înţeleagă deplin. Ideea că am putea împărţi trăsături de caracter cu acest personaj care L-a trădat pe Iisus nu încape în imaginaţia colectivă. Nimeni nu vrea să fie ca el sau să aibă prieteni ca el. Cu toate acestea, „umanitatea sa era perfect autentică și este absolut identică cu a noastră, (…) iar personalitatea sa relevă o condiţie mentală foarte similară conștiinţei obișnuite a oamenilor de azi”, apreciază profesorul Uraguchi, de la Universitatea de…

Semnele Timpului.ro