Miracolul Cerului

Devoțional zilnic

Ea va naște un Fiu, și-i vei pune numele Isus, pentru că El va mântui pe poporul Lui de păcatele sale. Matei 1:21

La 31 martie 2017, se năștea Austin Douglas din Marea Britanie, un copil născut prematur, la 22 de săptămâni, care cântărea puțin peste 500 de grame și sfida șansele de supraviețuire care i-au fost date de medici. Micuțul a ajuns pe lume cu 18 săptămâni înainte de termen, iar doctorii au avertizat părinții că șansele copilului de supraviețuire sunt reduse, fiind mai mic decât palma mamei sale, iar pielea era atât de subțire încât i se puteau vedea organele care nu erau încă formate în totalitate. Mama sa îl consideră un copil „miracol”. 

Este adevărat că pentru fiecare părinte copilul său reprezintă un miracol, însă, Isus este mai mult decât un fiu al Mariei și al lui Iosif, El este Fiul lui Dumnezeu, Miracolul Cerului. Prin El se manifestă mântuirea lui Yehova, prin El ni s-au deschis cătuşele păcatului şi suntem eliberați de sub osânda morţii. Dar, mai există o naștere miraculoasă: nașterea din nou! Prin minunea întrupării Fiului lui Dumnezeu, a devenit posibilă umanitatea Sa, iar prin jertfa de la cruce s-a deschis calea celor ce vor fi salvați prin miracolul nașterii din nou.

Ai experimentat tu această minune? Poate că azi e momentul unui miracol în viața ta: nașterea din nou!!!

Lucian Răcilă, director departament educaţie

Ai mai putea citi si aceste materiale:

Frate de sânge cu Iuda Iscarioteanul

  „Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă? Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.” (Luca 6:39) Este Vinerea Mare. Cu peste 2.000 de ani în urmă, un om a luat o decizie în inima sa, care avea să schimbe cursul istoriei, atât a umanităţii, cât și a istoriei sale personale. „Ești o Iudă!” i se spune astăzi celui care repetă greșelile strămoșului său din Israelul antic. Iuda Iscarioteanul, căci despre el vorbim, reprezentant al tipologiei isteţului subversiv și trădător, este condamnat pe vecie să sufere oprobriul istoriei pentru oricât ar ţine ea. Portretul său a părăsit cercul credincioșilor și a intrat în mentalul colectiv, unde nimeni nu caută să îl înţeleagă deplin. Ideea că am putea împărţi trăsături de caracter cu acest personaj care L-a trădat pe Iisus nu încape în imaginaţia colectivă. Nimeni nu vrea să fie ca el sau să aibă prieteni ca el. Cu toate acestea, „umanitatea sa era perfect autentică și este absolut identică cu a noastră, (…) iar personalitatea sa relevă o condiţie mentală foarte similară conștiinţei obișnuite a oamenilor de azi”, apreciază profesorul Uraguchi, de la Universitatea de…

Semnele Timpului.ro
Leave a CommentSubmit