Devoțional zilnice

O zi binecuvântată

Dumnezeu a binecuvântat ziua a șaptea și a sfințit-o, pentru că în ziua aceasta S-a odihnit de toată lucrarea Lui, pe care o zidise și o făcuse. (Geneza 2:3)

 
Te salut exploratorul meu drag! Vreau să-ți amintesc că Sabatul este o zi specială pentru tine, în care Tatăl tău vrea să-ți vorbească. De aceea te invit să te retragi într-un loc mai liniștit și ia-ți timp să asculți, să privești lucrurile minunate pe care Dumnezeu le-a creat pentru ca tu sa fii fericit.
Geneza 2:3: „Dumnezeu a binecuvântat ziua a șaptea și a sfințit-o, pentru că în ziua aceasta S-a odihnit de toată lucrarea Lui pe care o zidise și o făcuse.”

Au fost șase zile minunate în care Dumnezeu a creat: lumina, cerul, pământul, soarele, luna, stelele, viețuitoarele mării, viețuitoarele pământului, a făcut omul după chipul și asemănarea Sa, urmate de o zi specială, ziua a șaptea, peste care a fost revărsată grația divină. 

În această zi, El S-a odihnit.

Adu-ți aminte de ziua de odihnă, ca s-o sfințești, spune porunca. Ești chemat să-ți întrerupi temporar activitatea, pentru a-ți recâștiga energia, pentru a te reface.
În fiecare Sabat, va veni orice făptură să se închine înaintea Mea, zice Domnul. (Isaia 66,23).

Pe Noul Pământ mulți exploratori vor fi prezenți la închinare, o veșnicie, în fiecare Sabat.

Vrei sa fii și tu acolo? Începe chiar de acum să sfințești Ziua de odihnă.

Ghiță Colțun, Instructor Exploratori Săpânța