O zi din viața bunicii

Devoțional zilnic 23 aprilie 2019

Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică. Ioan 3:16

„Iubirea bunicii m-a găsit într-o zi plângând pe pragul casei. Bunica credea că sunt bolnav, însă s-a mai liniștit după ce a aflat că supărarea mea pornea de la geamul din față al bisericii unde mergeam împreună în fiecare sabat s-a făcut țăndări. Ca să rezolve situația bunica a sacrificat o zi și chiar mai mult din banii adunați din munca la prășit în arșița verii toride doar pentru că mă iubea foarte mult. Am înțeles atunci și mai mult acum ce înseamnă iubirea din inimă  fără a avea așteptarea de a primi  înapoi ceva. 

Azi Isus continuă să te iubească la fel de mult încât El ar muri din nou pentru ca tu și eu să fim salvați. Merită să te bucuri din plin de lucrul acesta arătând și tu astăzi că iubești pe cineva fără să aștepți ceva în schimb.”

Daniel Daniluc, pastor de tineret Conferința Moldova

Ai mai putea citi si aceste materiale:

Frate de sânge cu Iuda Iscarioteanul

  „Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă? Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.” (Luca 6:39) Este Vinerea Mare. Cu peste 2.000 de ani în urmă, un om a luat o decizie în inima sa, care avea să schimbe cursul istoriei, atât a umanităţii, cât și a istoriei sale personale. „Ești o Iudă!” i se spune astăzi celui care repetă greșelile strămoșului său din Israelul antic. Iuda Iscarioteanul, căci despre el vorbim, reprezentant al tipologiei isteţului subversiv și trădător, este condamnat pe vecie să sufere oprobriul istoriei pentru oricât ar ţine ea. Portretul său a părăsit cercul credincioșilor și a intrat în mentalul colectiv, unde nimeni nu caută să îl înţeleagă deplin. Ideea că am putea împărţi trăsături de caracter cu acest personaj care L-a trădat pe Iisus nu încape în imaginaţia colectivă. Nimeni nu vrea să fie ca el sau să aibă prieteni ca el. Cu toate acestea, „umanitatea sa era perfect autentică și este absolut identică cu a noastră, (…) iar personalitatea sa relevă o condiţie mentală foarte similară conștiinţei obișnuite a oamenilor de azi”, apreciază profesorul Uraguchi, de la Universitatea de…

Semnele Timpului.ro