R136a1

Devoțional zilnic

Cei înțelepți vor străluci ca strălucirea cerului, și cei ce vor învăța pe mulți să umble în neprihănire vor străluci ca stelele, în veac și în veci de veci. Daniel 12:3

Cea mai mare stea cunoscută este UY Scuti, diametrul ei fiind de 1708 ori mai mare decât cel al Soarelui. Unui avion care înconjoară Pământul în aproximativ 45 de ore i-ar lua 1086 de ani să înconjoare această stea uriașă. Totuși, ea nu este și cea mai luminoasă stea. Cea mai grea, și totodată cea mai luminoasă stea, este considerată a fi R136a1, care este de 8,7 milioane de ori mai strălucitoare decât Soarele.

La Dumnezeu strălucirea se măsoară altfel.

Sunt în lumea noastră oameni care sunt strălucitor de inteligenți, dar ei pot fi departe de Dumnezeu și pot conduce pe mulți înspre întuneric spiritual. Pe de altă parte, sunt oameni care au o înțelepciune cerească și, prin cuvintele lor, prin gesturile și faptele lor conduc pe mulți către împărăția lui Dumnezeu. Atunci când Isus va reveni, se va vedea cine a fost întuneric și cine a avut adevărata strălucire!

Doresc să fii una dintre cele mai strălucitoare stele atunci când Isus se va întoarce. Începe de pe acum să strălucești!!!

Adi Toader – masterghid

Ai mai putea citi si aceste materiale:

Frate de sânge cu Iuda Iscarioteanul

  „Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă? Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.” (Luca 6:39) Este Vinerea Mare. Cu peste 2.000 de ani în urmă, un om a luat o decizie în inima sa, care avea să schimbe cursul istoriei, atât a umanităţii, cât și a istoriei sale personale. „Ești o Iudă!” i se spune astăzi celui care repetă greșelile strămoșului său din Israelul antic. Iuda Iscarioteanul, căci despre el vorbim, reprezentant al tipologiei isteţului subversiv și trădător, este condamnat pe vecie să sufere oprobriul istoriei pentru oricât ar ţine ea. Portretul său a părăsit cercul credincioșilor și a intrat în mentalul colectiv, unde nimeni nu caută să îl înţeleagă deplin. Ideea că am putea împărţi trăsături de caracter cu acest personaj care L-a trădat pe Iisus nu încape în imaginaţia colectivă. Nimeni nu vrea să fie ca el sau să aibă prieteni ca el. Cu toate acestea, „umanitatea sa era perfect autentică și este absolut identică cu a noastră, (…) iar personalitatea sa relevă o condiţie mentală foarte similară conștiinţei obișnuite a oamenilor de azi”, apreciază profesorul Uraguchi, de la Universitatea de…

Semnele Timpului.ro
Leave a CommentSubmit