Devoțional zilnic

R136a1

Cei înțelepți vor străluci ca strălucirea cerului, și cei ce vor învăța pe mulți să umble în neprihănire vor străluci ca stelele, în veac și în veci de veci. Daniel 12:3

Cea mai mare stea cunoscută este UY Scuti, diametrul ei fiind de 1708 ori mai mare decât cel al Soarelui. Unui avion care înconjoară Pământul în aproximativ 45 de ore i-ar lua 1086 de ani să înconjoare această stea uriașă. Totuși, ea nu este și cea mai luminoasă stea. Cea mai grea, și totodată cea mai luminoasă stea, este considerată a fi R136a1, care este de 8,7 milioane de ori mai strălucitoare decât Soarele.

La Dumnezeu strălucirea se măsoară altfel.

Sunt în lumea noastră oameni care sunt strălucitor de inteligenți, dar ei pot fi departe de Dumnezeu și pot conduce pe mulți înspre întuneric spiritual. Pe de altă parte, sunt oameni care au o înțelepciune cerească și, prin cuvintele lor, prin gesturile și faptele lor conduc pe mulți către împărăția lui Dumnezeu. Atunci când Isus va reveni, se va vedea cine a fost întuneric și cine a avut adevărata strălucire!

Doresc să fii una dintre cele mai strălucitoare stele atunci când Isus se va întoarce. Începe de pe acum să strălucești!!!

Adi Toader – masterghid