Devoțional zilnic

Refill

Căci prin har ați fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine dela voi; ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni. Efeseni 2:8-9

Cum ar fi dacă în fiecare lună, în ultima zi a lunii ai primi un cadou. Și asta pentru un an întreg! Sună mai bine decât să primești toate cadourile o singură dată, de ziua ta, nu?! Exact asta mi s-a întâmplat mie. Într-o zi din vara anului 2001 a venit la mine colegul meu Robert și mi-a spus că sunt afară două persoane care vor să-mi vorbească. Am ieșit curios să văd despre ce este vorba. În prag stăteau un bărbat și o femeie pe care nu-i mai văzusem niciodată care mi-au spus că sunt dispuși să-mi plătească taxele de studii pentru anul care urma. Nu știam ce să cred pentru că plata studiilor era cea mai mare frământare a mea din acele zile, frământare de care știa doar Dumnezeu! Ceea ce a urmat m-a convins de faptul că Dumnezeu era în spatele acestei ”întâmplări”. Pe tot parcursul următorului an, în ultima zi a fiecărei luni, fără excepție, am primit banii pentru următoare lună. Într-un anumit fel, acest lucru ni se întâmplă tuturor și nu doar odată pe lună. 

În fiecare dimineață primim din partea lui Dumnezeu resursele Harului Său pentru o nouă zi, așa cum este și ziua de azi. Bucură-te de Harul Domnului în această zi!

Dorin Cristea, director de tineret, Conferința Moldova