Sano Vita oferă în fiecare marți, o masă gratuită pentru 25 de familii nevoiașe din județul Vrancea

Porția de sănătate - SANO VITA 14 mai 2018

Programul „O șansă caldă, generoasă” organizat de Sano Vita și Biserica Adventistă de Ziua a Saptea, Adjud în perioada 1 mai – 1 august 2018, își propune să ofere o masă gratuită pentru aproximativ 40 de persoane, adulți si copii din Adjud, județul Vrancea. Voluntari în proiect sunt 8 familii care se ocupă de prepararea mesei, oferirea acesteia și transport.

Pentru unele familii, o masă caldă este cel mai frumos dar pe care l-ar putea primi! Tocmai de aceea, Sano Vita a lansat o dată cu începutul lunii mai, programul O masă caldă, generoasă”, menit să aducă zâmbetul pe buze celor în nevoie, dar și voluntarilor, care s-au implicat cu entuziasm încă de la bun început.

Această prezentare necesită JavaScript.

În fiecare zi de marți, echipa Sano Vita, formată în total din 25 de persoane, vine în sprijinul cazurilor sociale care implică familii fără un loc de muncă sau cu un număr mare de copii, cărora hrana, un bun vital, le lipsește de multe ori de pe masă. Toți beneficiarii programului sunt din Adjud, dar și din satul Boscani, iar identificarea acestora s-a făcut pe baza unor criterii foarte bine puse la punct. 

Bucuria părinților care au în grijă chiar și 10 copii, dar și a celor mici, a fost de nedescris în momentul în care au aflat că în Adjud, județul Vrancea, există astfel de programe care le asigură o hrană caldă. Multe dintre aceste familii, au nevoie de o masă caldă în fiecare zi, iar pentru ei, ziua de marți a devenit una dintre cele mai așteptate momente din săptămână.

„Ne dorim ca aproximativ 40 dintre acești oameni sărmani să beneficieze în perioada mai-august 2018 de o hrană caldă oferită de Sano Vita, prin programul <<O șansă caldă, generoasă>>”, spune Lucian Cristescu, organizator al programului.

„O șansă caldă, generoasă” se îmbină armonios cu viziunea Sano Vita, aceea de a contribui la o lume mai bună, mai conștientă de ceea ce mănâncă, dar și de a promova alimentația mai sănătoasă. Astfel, programul nu are ca scop doar oferirea unei mese calde, ci și educarea unui public mai puțin conștient de influența alimentației în sănătatea lor.

***

Despre Sano Vita

Sano Vita a luat naștere în 1995, dintr-o dorință de educare a publicului și de schimbare a stilului de viață romanesc. Filozofia Sano Vita recomandă folosirea unor produse alimentare naturale, de calitate și bogate în nutrienți pentru pregătirea meselor de zi cu zi. Sano Vita este o companie certificată ecologic și aderă la standardele internaționale de management de mediu, calitate și siguranță a alimentelor.

Gama de produse Sano Vita acoperă întregul spectru vegetarian și este prezenta în toată țara, de la magazine mici, până la hypermarketuri sau magazine naturiste. Rețeaua proprie de distribuție are puncte de lucru și depozite în Oltenia, Dobrogea, Maramureș și București. Parteneri sunt firme de prestigiu din Europa, Asia și Australia.

Pentru detalii suplimentare, puteți accesa site-ul: https://www.sanovita.ro/ și pagina de Facebook https://www.facebook.com/SanoVita/.

Ai mai putea citi si aceste materiale:

Frate de sânge cu Iuda Iscarioteanul

  „Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă? Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.” (Luca 6:39) Este Vinerea Mare. Cu peste 2.000 de ani în urmă, un om a luat o decizie în inima sa, care avea să schimbe cursul istoriei, atât a umanităţii, cât și a istoriei sale personale. „Ești o Iudă!” i se spune astăzi celui care repetă greșelile strămoșului său din Israelul antic. Iuda Iscarioteanul, căci despre el vorbim, reprezentant al tipologiei isteţului subversiv și trădător, este condamnat pe vecie să sufere oprobriul istoriei pentru oricât ar ţine ea. Portretul său a părăsit cercul credincioșilor și a intrat în mentalul colectiv, unde nimeni nu caută să îl înţeleagă deplin. Ideea că am putea împărţi trăsături de caracter cu acest personaj care L-a trădat pe Iisus nu încape în imaginaţia colectivă. Nimeni nu vrea să fie ca el sau să aibă prieteni ca el. Cu toate acestea, „umanitatea sa era perfect autentică și este absolut identică cu a noastră, (…) iar personalitatea sa relevă o condiţie mentală foarte similară conștiinţei obișnuite a oamenilor de azi”, apreciază profesorul Uraguchi, de la Universitatea de…

Semnele Timpului.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *