Și pentru mine

Devoțional zilnic 24 aprilie 2019

Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică. Ioan 3:16

El a ales să se jertfească pentru mine și pentru tine, astfel încât să fim salvați. I-ai mulțumit vreodată pentru lucrul acesta? Fă-o acum!

Mai mare decât orice dragoste, este dragostea lui Dumnezeu pentru noi toți, o dragoste care întrece orice imaginație. Până nu înțelegem, acea dragoste cu care ne iubește și ne-a iubit Isus, o să citim aceste verset ca pe orice alt verset. Unul frumos, un verset pe care și copiii îl învață, însă doar atât.

Te-ai gândit vreodată la viața ta? Dar la viața altora? Te-ai întrebat vreodată dacă ai găsi o persoană care să te iubească atât de mult încât să moară pentru tine? Probabil că primul lucru care îți vine în minte sunt părinții pentru că ei ar face orice pentru copiii lor. Da, este adevărat. Însă, mai presus de părinți, de frați, poate chiar și prieteni care ar fi dispuși să moară pentru tine, este Dumnezeu.

Te-ai gândit dacă și tu la rândul tău ai fi dispus să mori pentru el? Sau mai bine zis, dragul meu prieten care citești în această dimineată aceste cuvinte, ai făcut tu ceva pentru acest Dumnezeu atât de minunat ? 

Ia-ți timp si mulțumește-i pentru ce a facut pentru tine!

Oana Man, Intructor exploratori, Tr.Sud

Ai mai putea citi si aceste materiale:

Frate de sânge cu Iuda Iscarioteanul

  „Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă? Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.” (Luca 6:39) Este Vinerea Mare. Cu peste 2.000 de ani în urmă, un om a luat o decizie în inima sa, care avea să schimbe cursul istoriei, atât a umanităţii, cât și a istoriei sale personale. „Ești o Iudă!” i se spune astăzi celui care repetă greșelile strămoșului său din Israelul antic. Iuda Iscarioteanul, căci despre el vorbim, reprezentant al tipologiei isteţului subversiv și trădător, este condamnat pe vecie să sufere oprobriul istoriei pentru oricât ar ţine ea. Portretul său a părăsit cercul credincioșilor și a intrat în mentalul colectiv, unde nimeni nu caută să îl înţeleagă deplin. Ideea că am putea împărţi trăsături de caracter cu acest personaj care L-a trădat pe Iisus nu încape în imaginaţia colectivă. Nimeni nu vrea să fie ca el sau să aibă prieteni ca el. Cu toate acestea, „umanitatea sa era perfect autentică și este absolut identică cu a noastră, (…) iar personalitatea sa relevă o condiţie mentală foarte similară conștiinţei obișnuite a oamenilor de azi”, apreciază profesorul Uraguchi, de la Universitatea de…

Semnele Timpului.ro