Devoțional zilnic

Soluție pentru stres

Nu vă îngrijorați de nimic; ci în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri. Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus. Filipeni 4:6-7

Ești stresat? Ai o problemă și nu știi cum sa o rezolvi? Ai o lucrare la școală, și deși ai învățat îți este teamă că nu-ți vei aminti? 

Iată o soluție: spune-I lui Dumnezeu problema ta în rugăciune. Cere-I înţelepciune, pricepere, și ajutor că să o poți rezolva. El a promis că te va asculta. Nimic nu e prea mic sau prea neimportant ca să nu îi poți spune lui Dumnezeu. ”Orice lucru” spune textul, îl poți aduce înaintea Lui. Isus nu vrea să fim îngrijorați de nimic, ci dorește să-I spunem toate frământările noastre, pentru că acestea ne influențează atât sentimentele cât și modul de a gândi. Dar dacă i le spunem Lui, El ne va da pacea Sa. Doar așa, inima noastră (centrul sentimentelor) și gândurile noastre (rațiunea) pot fi în siguranță.

Și mai e un aspect important. Nu uita să-I mulțumești pentru ce a făcut și pentru ce va face pentru tine. 

Ești gata să-ți destăinui frământările? Fă-o chiar acum, și nu uita de mulțumire.

Beni Ţepuş, conducător club explo, Alexandria 1