Sprijin pentru nou născuți – un nou proiect ADRA România implementat cu succes!

Gandul zilei 26 iulie 2018

Proiectul „Sprijin pentru nou născuți” – un proiect implementat din anul 2017 de către ADRA România care se încadrează în domeniul de expertiză ”Educație și Sănătate de Bază” – vine în sprijinul proaspetelor mămici și micuților acestora internați la secția de neonatologie a Spitalului Municipal Câmpina, județul Prahova.

Obiectivul proiectului ADRA ”Sprijin pentru nou născuți” este ajutarea lăuzelor la început de drum prin oferirea gratuită a unui trusou conținând lucruri necesare noului născut (căciuliță și botoșei croșetați, păturică, scutec de finet, căciuliță de bumbac, body, costumaș). Proiectul a luat ființă având susținerea mai multor voluntari inimoși din județul Prahova, care se întâlnesc lunar pentru a tricota sau croșeta împreună lucrurile ce urmează a fi donate, investind atât timp, cât și mijloace materiale și financiare. Proiectul a debutat cu un număr de 13 voluntarii, ajungând până în prezent la 40 de voluntari implicați trup și suflet din dragoste pentru semenii lor.

”Pentru că dorim să investim în ceea ce are viitor, majoritatea proiectelor de la ADRA sunt destinate copiilor. În cadrul proiectului ”Sprijin pentru nou născuți”, alături de sponsori, parteneri și voluntari – fără de care nu ar fi fost posibil implementarea cu succes a proiectului – cu bucurie, oferim sprijin material și suport emoțional fericitelor mămici și micuților acestora internați în cadrul Spitalului Municipal Câmpina. Dorim, ca și prin acest proiect, să continuăm să oferim speranță celor ce au atâta nevoie de ea” a declarat Robert Georgescu, Director ADRA România.

”Pe parcursul perioadei de 7 luni, de la începerea proiectului până în prezent, peste 420 de beneficiari au fost ajutați. Proiectul ADRA ”Sprijin pentru nou născuți” se bucură de o mare susținere din partea voluntarelor ADRA din Câmpina, care sunt animate de un entuziasm molipsitor. Anvergura la care se desfășoară proiectul presupune foarte mult spirit de sacrificiu. Le mulțumim și le dorim să fie mai departe la fel de neobosite și voioase. Dumnezeu nu rămâne dator!” a declarat Daniel Neacșu, Coordonator proiecte ADRA Muntenia și Dobrogea.

ADRA România promovează un viitor mai bun! Cei care doresc să se alăture echipei ADRA România în proiectul ”Sprijin pentru nou născuți!” și să se implice, o pot face prin:

  • voluntariat,
  • prin donații materiale, dar și prin
  • donații financiare în conturile ADRA (cu precizarea proiectului) sau
  • donând chiar acum direct pe site-ul adra.ro/doneaza, prin specificarea proiectului la destinații.

Puteți viziona emisiunea ”Din toată inima!” despre proiectul ”Sprijin pentru nou născuți”, difuzată la Speranța TV, în data de 26.05.2018, accesând următorul link:

http://www.sperantatv.ro/web/din-toata-inima-speranta-pentru-nou-nascuti-invitati-livia-lixandroiu-silvia-dumitran-daniel-neacsu-26-05-2018/

ADRA România

Ai mai putea citi si aceste materiale:

Frate de sânge cu Iuda Iscarioteanul

  „Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă? Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.” (Luca 6:39) Este Vinerea Mare. Cu peste 2.000 de ani în urmă, un om a luat o decizie în inima sa, care avea să schimbe cursul istoriei, atât a umanităţii, cât și a istoriei sale personale. „Ești o Iudă!” i se spune astăzi celui care repetă greșelile strămoșului său din Israelul antic. Iuda Iscarioteanul, căci despre el vorbim, reprezentant al tipologiei isteţului subversiv și trădător, este condamnat pe vecie să sufere oprobriul istoriei pentru oricât ar ţine ea. Portretul său a părăsit cercul credincioșilor și a intrat în mentalul colectiv, unde nimeni nu caută să îl înţeleagă deplin. Ideea că am putea împărţi trăsături de caracter cu acest personaj care L-a trădat pe Iisus nu încape în imaginaţia colectivă. Nimeni nu vrea să fie ca el sau să aibă prieteni ca el. Cu toate acestea, „umanitatea sa era perfect autentică și este absolut identică cu a noastră, (…) iar personalitatea sa relevă o condiţie mentală foarte similară conștiinţei obișnuite a oamenilor de azi”, apreciază profesorul Uraguchi, de la Universitatea de…

Semnele Timpului.ro