Te iubesc … de tot

Devoțional zilnic 21 aprilie 2019

Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică. Ioan 3:16

Cel mai jenant moment din viața unui adolescent este atunci când părinții lui au grijă să declare public sau să arate cât de mult își iubesc copilul. Momentul este cu atât mai imposibil cu cât de obicei se fac trimiteri la momente de sacrificiu, de nopți nedormite, de renunțari, de modificare de planuri toate făcute datorită dragostei imense pentru tine. Este normal să te simți stânjenit și chiar confuz pentru că în sinea ta ceva îți spune că vrei să plătești toate aceste beneficii. Poate vei crede că pentru acest motiv au creat părinții acel moment dar, nu. Nici un părinte nu așteaptă să fie recompensat pentru creșterea copiilor lui. Oricare dintre ei ar face la fel chiar dacă istoria s-ar repeta de o mie de ori. De fiecare dată ar face orice sacrificiu pentru binele copiilor lor. 

Pentru salvarea noastră Dumnezeu a plătit prețul suprem: Fiul Său. În nici un caz nu așteaptă vreo răsplată. Singura Lui durere ar fi ca această jertfă să rămână fără urmări. 

Trăiește azi ca un om Salvat. NU mai ești fără speranța, lasă-L pe Dumnezeu să se bucure de jertfa Fiului Său. Această bucurie este amplificată de viața ta trăită cu rost, ca pentru El.

Lorel Atomei, redactor șef Explo Times

Ai mai putea citi si aceste materiale:

Frate de sânge cu Iuda Iscarioteanul

  „Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă? Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.” (Luca 6:39) Este Vinerea Mare. Cu peste 2.000 de ani în urmă, un om a luat o decizie în inima sa, care avea să schimbe cursul istoriei, atât a umanităţii, cât și a istoriei sale personale. „Ești o Iudă!” i se spune astăzi celui care repetă greșelile strămoșului său din Israelul antic. Iuda Iscarioteanul, căci despre el vorbim, reprezentant al tipologiei isteţului subversiv și trădător, este condamnat pe vecie să sufere oprobriul istoriei pentru oricât ar ţine ea. Portretul său a părăsit cercul credincioșilor și a intrat în mentalul colectiv, unde nimeni nu caută să îl înţeleagă deplin. Ideea că am putea împărţi trăsături de caracter cu acest personaj care L-a trădat pe Iisus nu încape în imaginaţia colectivă. Nimeni nu vrea să fie ca el sau să aibă prieteni ca el. Cu toate acestea, „umanitatea sa era perfect autentică și este absolut identică cu a noastră, (…) iar personalitatea sa relevă o condiţie mentală foarte similară conștiinţei obișnuite a oamenilor de azi”, apreciază profesorul Uraguchi, de la Universitatea de…

Semnele Timpului.ro