Vino la ADRA – 5 posturi în concurs te așteaptă!

Gandul zilei 13 iulie 2018

Ca urmare a aprobării finanțării europene nerambursabile POCU pentru ADRA România, în vederea implementării proiectului Activități Integrate pentru Comunitatea Urbană Marginalizată BABADAG ”AI CUM”, ADRA România scoate la concurs următoarele posturi în vederea angajării:

 1. Asistent social
 2. Asistent social
 3. Psiholog
 4. Psiholog
 5. Lucrător social

1 și 2. Asistent social:

Cerințe: studii superioare, membru în Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, experiență specifică 1 – 3 ani.

Atribuții:

 • Identifică nevoile / probleme sociale al beneficiarilor și realizează demersuri în funcție de acestea;
 • Consiliază și îndrumă beneficiarii, în funcție de problemele apărute;
 • Face parte din echipa mobilă realizând deplasări pe teren;
 • Participă alături de ceilalți membri ai echipei multidisciplinare, la evaluarea complexă a beneficiarilor;
 • Raportează activitatea.

3 și 4. Psiholog:

Cerințe: studii superioare, membru în Colegiul Psihologilor din România, specializare psihoterapeut, experiență specifică de 1 – 3 ani.

Atribuții:

 • Realizează evaluarea comportamentală, cognitivă, neuropsihologică și emoțională;
 • Evaluează contextual familial, profesional, social, economic, cultural în care se manifestă problemele psihologice;
 • Consiliază în situații de criză și elaborează un plan individual de intervenție;
 • Întocmește împreună cu beneficiarul planul de intervenție individualizat cu obiective specifice;
 • Monitorizează evoluția ulterioară a persoanelor care au beneficiat de un plan individual de intervenție;
 • Raportează activitatea.

5. Lucrător social:

Cerințe: studii medii 12 clase, experiență de îngrijire persoane la domiciliu sau de organizare activități casnice – 0.6 ani.

Atribuții:

 • Oferă servicii sociale de bază și suport precum servicii de acompaniere beneficiari, realizare mâncare, cumpărături, curățenie în casă;
 • Evaluează starea beneficiarilor și raportează asistentului social progresele realizate;
 • Informează cu privire la situațiile critice din teren;
 • Raportează activitatea.

Pentru toate cele 5 posturi din prezentul anunț, perioada de implementare este de 30 luni, în orașul Babadag, județul Tulcea, cu o normă de timp de 4 ore/zi, 5 zile/săptămână.

CV-urile în format ”europass” împreună cu scrisorile de intenție se trimit la adresa de e-mail in**@ad**.ro, până luni, 30 iulie 2018, ora 12:00, iar ulterior va fi programat un interviu.

Activitățile realizate în cadrul proiectului proiectului Activități Integrate pentru Comunitatea Urbană Marginalizată BABADAG ”AI CUM”, vizează furnizarea de servicii sociale și medicale oferindu-se următoarele tipuri de servicii: Servicii de consultații generale și specializate, Servicii medicale de prevenire, Servicii sociale suport pentru îngrijire bătrâni la domiciliu, Servicii sociale de bază pentru mama și copil, Servicii de sprijin psihologic pentru depășirea situațiilor de risc, Servicii de informare cu privire la drepturi cetățenești și Serviciul de ambulanță socială (serviciu socio-medical).

ADRA România

Ai mai putea citi si aceste materiale:

Frate de sânge cu Iuda Iscarioteanul

  „Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă? Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.” (Luca 6:39) Este Vinerea Mare. Cu peste 2.000 de ani în urmă, un om a luat o decizie în inima sa, care avea să schimbe cursul istoriei, atât a umanităţii, cât și a istoriei sale personale. „Ești o Iudă!” i se spune astăzi celui care repetă greșelile strămoșului său din Israelul antic. Iuda Iscarioteanul, căci despre el vorbim, reprezentant al tipologiei isteţului subversiv și trădător, este condamnat pe vecie să sufere oprobriul istoriei pentru oricât ar ţine ea. Portretul său a părăsit cercul credincioșilor și a intrat în mentalul colectiv, unde nimeni nu caută să îl înţeleagă deplin. Ideea că am putea împărţi trăsături de caracter cu acest personaj care L-a trădat pe Iisus nu încape în imaginaţia colectivă. Nimeni nu vrea să fie ca el sau să aibă prieteni ca el. Cu toate acestea, „umanitatea sa era perfect autentică și este absolut identică cu a noastră, (…) iar personalitatea sa relevă o condiţie mentală foarte similară conștiinţei obișnuite a oamenilor de azi”, apreciază profesorul Uraguchi, de la Universitatea de…

Semnele Timpului.ro