Zece zile de rugăciune

Bine ați venit la ediția 2021 a celor Zece Zile de rugăciune! Credem că rugăciunea este într-adevăr locul de naștere al redeșteptării! Dumnezeu a făcut atât de multe minuni în anii trecuți atunci când L-am căutat împreună cu post și rugăciune.

În acest an, te  invităm să cauți redeșteptarea prin puterea Duhului Sfânt în timpul celor Zece Zile de Rugăciune. În timp ce te  rogi cere pentru tine împlinirea făgăduinței lui Dumnezeu către Zorobabel: ”Nici prin putere, nici prin tărie, ci prin Duhul Meu”, spune Domnul oștirilor” (Zaharia 4,6). Cu alte cuvinte, ”Ceea ce plănuiești nu va reuși nici prin puterea unei armate, nici prin puterea omenească; ci mai degrabă, Duhul Meu o va îndeplini! Eu, Domnul Dumnezeul Atotputernic, promit acest lucru” (tradus de Helmut Haubeil din versiunea germană Hoffnung fuer Alle).

Dumnezeu vrea să facă lucruri incredibile în viețile și bisericile noastre astăzi. Planurile Lui depășesc cu mult propriile noastre capacități și numai printr-o legătură constantă cu El prin rugăciune putem îndeplini sarcina pe care El a pregătit-o. El ne spune: ” Cheamă-Mă, şi-ţi voi răspunde şi îţi voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoşti.” (Ieremia 33,3).

Vino  împreună cu noi să  ne rugăm pentru redeșteptare și pentru revărsarea promisă a Duhului Sfânt. Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și veți vedea cum el va deschide ferestrele cerurilor!

Tema acestui an: Căutând redeșteptarea!

Puteți găsi toate materialele pe situl: https://www.zecezilederugaciune.ro/

Articolul Zece zile de rugăciune apare prima dată în Redesteptare si reforma.

Ai mai putea citi si aceste materiale:

Frate de sânge cu Iuda Iscarioteanul

  „Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă? Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.” (Luca 6:39) Este Vinerea Mare. Cu peste 2.000 de ani în urmă, un om a luat o decizie în inima sa, care avea să schimbe cursul istoriei, atât a umanităţii, cât și a istoriei sale personale. „Ești o Iudă!” i se spune astăzi celui care repetă greșelile strămoșului său din Israelul antic. Iuda Iscarioteanul, căci despre el vorbim, reprezentant al tipologiei isteţului subversiv și trădător, este condamnat pe vecie să sufere oprobriul istoriei pentru oricât ar ţine ea. Portretul său a părăsit cercul credincioșilor și a intrat în mentalul colectiv, unde nimeni nu caută să îl înţeleagă deplin. Ideea că am putea împărţi trăsături de caracter cu acest personaj care L-a trădat pe Iisus nu încape în imaginaţia colectivă. Nimeni nu vrea să fie ca el sau să aibă prieteni ca el. Cu toate acestea, „umanitatea sa era perfect autentică și este absolut identică cu a noastră, (…) iar personalitatea sa relevă o condiţie mentală foarte similară conștiinţei obișnuite a oamenilor de azi”, apreciază profesorul Uraguchi, de la Universitatea de…

Semnele Timpului.ro