ZI DE BINE – 17 martie 2018

Un copil ajutat de către un tânăr sau adult va pregăti un pachet cu diferite produse (alimente, haine, rechizite…etc.) pe care îl va oferi în data de 17 martie 2018 la persoanele nevoiașe. Materialele achiziționate vor fi puse în cutia oferită gratuit de către ADRA și distribuită prin Departamentul de Tineret al Conferinței.  Pe contul de facebook Zi de bine poate fi trimisă cel puțin o fotografie de la momentul oferirii pachetelor, ceea ce înseamnă înscrierea automată la concursul organizat la nivel național cu ocazia proiectului.

„Zi de bine” face parte dintr-un eveniment amplu organizat anual de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea la nivel mondial în care se încurajează activitățile de binefacere pentru oamenii din jurul nostru.

Mark Twain spunea că „bunătatea este limbajul pe care surdul îl poate auzi și orbul îl poate vedea.”  Este timpul ca pe 17 martie 2018 să ajutăm “surzii” și “orbii” de lângă noi să audă și să vadă mult mai bine!

Informații suplimentare Departamentul Tineret – Conferința de care aparțineți.

Ai mai putea citi si aceste materiale:

Frate de sânge cu Iuda Iscarioteanul

  „Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă? Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.” (Luca 6:39) Este Vinerea Mare. Cu peste 2.000 de ani în urmă, un om a luat o decizie în inima sa, care avea să schimbe cursul istoriei, atât a umanităţii, cât și a istoriei sale personale. „Ești o Iudă!” i se spune astăzi celui care repetă greșelile strămoșului său din Israelul antic. Iuda Iscarioteanul, căci despre el vorbim, reprezentant al tipologiei isteţului subversiv și trădător, este condamnat pe vecie să sufere oprobriul istoriei pentru oricât ar ţine ea. Portretul său a părăsit cercul credincioșilor și a intrat în mentalul colectiv, unde nimeni nu caută să îl înţeleagă deplin. Ideea că am putea împărţi trăsături de caracter cu acest personaj care L-a trădat pe Iisus nu încape în imaginaţia colectivă. Nimeni nu vrea să fie ca el sau să aibă prieteni ca el. Cu toate acestea, „umanitatea sa era perfect autentică și este absolut identică cu a noastră, (…) iar personalitatea sa relevă o condiţie mentală foarte similară conștiinţei obișnuite a oamenilor de azi”, apreciază profesorul Uraguchi, de la Universitatea de…

Semnele Timpului.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *