100 de zile de rugaciune

Ziua 42 – Pace deplină

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Celui cu inima tare, Tu-i chezășuiești pacea; da, pacea, căci se încrede în Tine.  Încredeți-vă în Domnul pe vecie, căci Domnul Dumnezeu este Stânca veacurilor. Isaia 26: 3-4.

”Aceia care Îl cred pe Hristos pe cuvânt și predau ființa lor purtării Sale de grijă și viața lor ca El să o conducă, vor afla pace și liniște. Nimic din lume nu poate să-i întristeze când Isus îi înveselește cu prezența Sa. În supunere desăvârșită, este odihnă desăvârșită.” Hristos, lumina lumii, p. 331

Întrebări de meditat

  • Când simți inima tulburată, unde alergi mai întâi?
  • Pe cine consulți? Întrebi pe Isus?
  • Să-ți pui încrederea în Isus, Stânca Veacurilor, nu se poate baza pe modul în care te simți într-un anumit moment.
  • Trebuie să alegi să ai încredere în El, indiferent în ce circumstanțe te afli. Atunci El îți poate dărui pace deplină.
  • Vrei să alegi să-ți pui încrederea în El chiar acum?

MOTIVE DE LAUDĂ:  Prin diferitele evanghelizări online, precum și prin alte activități digitale ale bisericilor, foști membri și alții despre care nu se mai știa, au recăpătat interesul pentru Dumnezeu și chiar s-au alăturat bisericii din nou!

Motive de rugăciune – Joi, 7 mai 2020
  • Rugați-vă pentru membrii bisericii care învață să își împărtășească speranța într-un mod care să fie relevant pentru oamenii post-moderni, seculari, care trăiesc în orașele lumii.
  • Rugați-vă pentru lucrătorii care vor folosi metoda lui Hristos de a răspunde nevoilor și pentru a ajunge la inimile oamenilor care trăiesc în orașe din întreaga lume.
  • Rugați-vă pentru cei aflați în mijlocul crizei COVID-19, care fie se luptă singuri cu boala sau au persoane dragi bolnave.
  • Rugați-vă pentru pace sufletească pentru membrii bisericii din întreaga lume care sunt speriați și se tem sau care se simt singuri.

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

Te invităm să ne rugăm împreună: trimite cererea ta de rugăciune prin intermediul formularului de aici, iar noi ne vom ruga pentru tine. De asemenea, roagă-te şi tu alături de noi pentru cererile deja adăugate.

Traducere: Adina Păltineanu

Articolul Ziua 42 – Pace deplină apare prima dată în Redesteptare si reforma.