100 de zile de rugaciune

Ziua 86 – Promisiunea speranței

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Să nu vi se tulbure inima. Aveţi credinţă în Dumnezeu şi aveţi credinţă în Mine.  În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc.  Şi după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi.– Ioan 14:1-3

”Noi nu avem nici un cămin aici. Noi suntem doar niște străini și călători, niște peregrini, mergând spre o patrie mai bună, chiar patria cerească. Când meditați la aceste lucruri, Hristos se află la dreapta voastră. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să câștigăm premiul prețios al vieții veșnice.” – Schițe din viața mea, p. 293

De meditat

  • Din cauza milei, harului și bunătății iubitoare a lui Dumnezeu, ni s-a dat speranță. Speranță pentru un mâine mai bun, speranță pentru iertare și biruință asupra păcatului și speranța vieții veșnice.
  • Satana și această lume ne oferă nenumărate motive să renunțăm la viață, dar în Isus, făgăduințele lui Dumnezeu, oricâte ar fi ele, toate în El sunt „Da” (2 Corinteni 1:20).
  • Vei alege să te prinzi de făgăduințele de speranță care ți-au fost date în cuvântul lui Dumnezeu și garantate pentru tine prin sângele lui Isus?
  • Îl vei ruga să te ajute să-ți ții ochii ațintiți asupra speranței celei de-a Doua Veniri și a vieții veșnice cu El?

Motive de laudă

  • Anonim: Ne-am rugat ca Dumnezeu să ne dăruiască mijloacele pentru a construi o biserică, iar El a lucrat în inima unui om de afaceri bogat pentru a ne dona resursele necesare!
  • Cazurile COVID-19 scad încet în Europa și în alte locuri din lume. Ratele de spitalizare sunt din ce în ce mai mici chiar dacă țările se deschid din nou, menținând distanțarea socială și alte reglementări.
Motive de rugăciune  – Sabat, 20 iunie 2020
  • Rugați-vă ca Isus să vă dea o nouă descoperire a fericitei nădejdi pe care o aveți în El.
  • Rugați-vă pentru convertirea membrilor familiei, prietenilor, colegilor, precum și a numeroaselor nume care au fost trimise echipei celor 100 de Zile de Rugăciune.
  • Rugați-vă pentru membrii care se luptă spiritual, fizic sau economic să rămână puternici în timpul diverselor ispite și să se uite la Isus pentru ajutor.
  • Rugați-vă pentru multe biserici și activități din Conferința Angliei de Sud. Rugați-vă pentru minuni financiare pentru a planta biserici și recondiționa clădirile actuale pentru a servi mai bine pe cei din jurul lor.

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

Te invităm să ne rugăm împreună: trimite cererea ta de rugăciune prin intermediul formularului de aici, iar noi ne vom ruga pentru tine. De asemenea, roagă-te şi tu alături de noi pentru cererile deja adăugate.

Traducere: Adina Păltineanu

Articolul Ziua 86 – Promisiunea speranței apare prima dată în Redesteptare si reforma.